Skip to main content

Nagyon jó helyen jársz, ha egészséges karácsonyi ajándékot keresel. Mondunk 3 okot, amiért érdemes egészséget ajándékoznod idén, majd adunk 3 tippet is, hogy milyen terméket válassz szeretteidnek.

Közeleg a karácsony, a héten már a harmadik gyertya is lángra gyúl az adventi koszorúkon és fél úton leszünk az adventi kalendáriumok kis meglepetéseinek nyitogatásában is. Itt az ideje beszerezni az utolsó ajándékokat és felkészülni az ünnepekre. A nagy készülődésben viszont nem szabad megfeledkeznünk a legfontosabbról: egészségünkről.

Miért érdemes egészséges karácsonyi ajándékot választani?

#1 Adhatsz valamit, amit nem engedhet meg magának

Karácsonykor szeretjük egymást elkényeztetni és olyat adni, amit tudunk, hogy a másik nem feltétlen engedhet meg magának, de vágyik rá. Ilyen lehet akár egy nagyobb értékű egészség csomag, melyet nem mindenki engedhet meg magának.

#2 Adhatsz valamit, amit nem vesz meg magának

Nagyon sokan vagyunk úgy, hogy nem veszünk meg egy adott dolgot saját magunknak, akárhogy is vágyunk rá, mert fontosabb helyre csoportosítjuk a pénzünket. Valamiféle gonosz kis önvádlás van bennünk azért, ha nem a társunknak, szüleinknek, gyermekünknek veszünk meg egy adott dolgot, hanem magunknak. Nos, ha van olyan, aki így háttérbe szorítja magát és a vágyait másokért, akkor itt az ideje, hogy megjutalmazd azzal, amit eddig sajnált magára.

#3 Adhatsz valamit, ami motiválja

A karácsonyi hangulatot élesen váltja az új évi, s vele együtt a fogadalmak a nagy életmód váltásra. Egy eészséges karácsonyi ajándékkal nagy löketet adhatunk egymásnak a megvalósításban. A kézzel fogható dolgok sokkal jobban táplálják a motivációt és segítenek életben tartani az emberben a lelkesedést, főleg ha a lelkesítő eszköz egy prémium kategóriás étrend-kiegészítő.

Milyen egészséges karácsonyi ajándékot érdemes adni?

Lényegében bármilyet, ami támogatja a szervezetet. Mi viszont 3 konkrét tippet ígértünk, így kiválasztottunk 3 olyan Zinzino terméket, ami más-más területen nyújt segítséget.

Egészséges karácsonyi ajándék stresszelőknek

A stressz korunk embereinek egyik legnagyobb ellensége. A Zinzino Viva+ nemcsak nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ajándékoz fogyasztójának, hanem  szabadságot is. Ezzel a sáfránytartalmú készítménnyel megszabadíthatod szeretteidet a stressztől.

Viva+ egészséges karácsonyi ajdándékEgészséges karácsonyi ajándék az emésztéshez

Sajnos nagyon jellemző a magyar társadalomra, hogy emésztési nehézségekkel vagy egyenesen az emésztőrendszert érintő betegségekkel küzd. A Zinzino Zinobiotic+ olyan élelmirost-keverék, amely nemcsak hozzájárul a könnyed emésztéshez, de csökkenti azokat a panaszokat is, amelyek az emésztőrendszert és az anyagcserét érintik. Megszünteti a puffadást, a székelési nehézségeket és helyreállítja a bélflórát. Hogyan? – Olyan mikrotápanyagokat juttat szervezetedbe, amelyek tökéletes táptalajt jelentenek a jótékony baktériumoknak.

BalanceOil+ egészséges karácsonyi ajdándékEgészséges karácsonyi ajándék az egyensúlyhoz

A Zinzino BalanceOil+ család hatalmas közönség kedvenc lett idehaza. Nem hiába, ugyanis egy átlag magyar nagyon kevés Omega-zsírsavat fogyaszt, legyen szó Omega-3, -6 vagy 9-ről. Ha pedig oda is figyelünk, nem biztos, hogy megfelelő arányban fogyasszuk ezeket. Az Omega-6:3 egyensúly felborulása pedig pont olyan galibákat tud okozni, mint az esszenciális zsírsavak fogyasztásának hiánya. A kiegyensúlyozott táplálkozás és életmód mellett ezért érdemes támogatnunk szervezetünket egy kis plusz telítetlen zsírsavval.

A BalanceOil+ család vegán, vízoldékony ízmentes, továbbá kellemes narancs-citrom-menta, sima narancs és citrom, vanília és grapefruit ízekben kapható.

Ha a fentiek nem szimpatikusak, akkor ajándékozz más egészséges Zinzino terméket, amely segít a fogyásban, esetleg támogatja a bőrápolást.

Visszajelzés létrehozása