Skip to main content

A szezonális betegségek, mint például a nátha, az influenza vagy a különböző vírusos és bakteriális fertőzések szinte mindenkit érintenek. Hogyan lehet az, hogy még valaki évekig elkerüli ezeket a bajokat, mások pedig szinte havonta beleesnek az ilyen típusú betegségekbe?

A válasz a megfelelő, erős immunrendszerben keresendő.

Zinzino Protect, pajzs minden időben

Immunrendszerünk 2 összetevőből áll: létezik a velünk született immunrendszer és a kialakult (adaptív) immunrendszer. A Zinzino Protect termékében található 1,3/1,6-béta-glükánok aktiválják a veleszületett immunrendszer sejtjeit, így azok hatékonyabban és gyorsabban tudnak szembeszállni a szervezetünket megtámadó baktériumokkal és vírusokkal.

A béta-glükán a baktériumok, gombák, élesztőgomba és algák sejtfalában megtalálható vegyület, amelyet egyre gyakrabban használnak immunerősítésre. Több kutatás és tanulmány is igazolja, hogy a béta-glükánok cukorbetegség, magas koleszterinszint és daganatos betegségek, tumorok kezelésében is hatásosak. A Zinzino az élesztőből származó 1,3/1,6-béta-glükánok egy specializált formáját használja, melynek neve: Wellmune.

A Wellmune az élesztőgombák sejtfalából származó különleges összetevő, amelyet csak nagyon kevés élelmiszer és étrend-kiegészítő tartalmaz. A Wellmune-t több mint 40 szabadalom védi, szervezetre gyakorolt hatását pedig 13 klinikai vizsgálat dokumentálja.

Zinzino Protect – természetesen

A Zinzino Protect természetes anyagokból és összetevőkből készült. Használatának nincs mellékhatása. Fontos azonban tudni, hogy a Protectet 12 éven aluli gyermekek nem fogyaszthatják. Mindazoknak pedig, akik szervátültetésen estek át, használat előtt javasolt előbb a kezelőorvosukkal konzultálni.