Skip to main content

Okozott már Önnek is gondot, hogy elérje ideális testsúlyát? Sokféle módszer létezik, amellyel testsúlyunkat optimalizálni tudjuk: diéta, mozgás, étrend-kiegészítők szedése. Némely fehérjekészítmény is alkalmas a célunk elérésére.

A svéd Zinzino termékei többféle ízesítésben is elérhetőek

A Zinzino étrend-kiegészítő termékpalettájának egyik legnépszerűbb tagja a LeanShake, amely egy fehérjében, élelmi rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag készítmény. Zsírégetéshez és izomépítéshez is használhatjuk, ráadásul a bélflórában található mikrobiomok közötti egyensúly fenntartásában is segít. A termék glutén- és szójamentes, alacsony glikémiás indexszel és terheléssel rendelkezik, valamint kizárólag természetes aromákat tartalmaz. Négyféle ízesítésben kapható: csokoládé és eper, valamint vanília és erdeigyümölcs – az utóbbi kettő vegán, így az állati fehérjét nem fogyasztók is teljes megelégedésükre használhatják.

Mi várható ettől a shake-től?

Amennyiben fogyni szeretne, bátran támaszkodhat a LeanShake-re. Fontos azonban tudni, a fehérjeporok nem csodaszerek, helytelen használatuk pedig akár egészségügyi problémákhoz is vezethet. A felnőttek átlagos napi fehérjeszükséglete 60-75 gramm, ami egy kiegyensúlyozott étrend betartásával egyszerűen bevihető a szervezetbe. Azoknak azonban, akik rendszeresen, tehát legalább heti három alkalommal sportolnak, testtömegkilogrammonként 1,2-2 gramm fehérjére van szükségük. A fehérjeporok rendszeres testmozgás, izomépítés mellett fejtik ki optimális hatásukat. A fehérjetartalmú étrend-kiegészítők fogyasztása tehát leginkább az élsportolók részére ajánlott. A vegetáriánusok és a vegánok számára is nélkülözhetetlenek lehetnek a növényi eredetű fehérjéket tartalmazó porok, mert ők sokszor egyéb fehérjeforrásból nem, vagy csak nehezen tudják megfelelően kielégíteni fehérjeszükségletüket.

Optimális testsúly a Zinzino fehérjeporokkal

A LeanShake termék egy vagy több étel helyettesítésére fogyás és súlytartás esetén is alkalmazható. Kiváló minőségű fehérjék, öt élelmi rost, zsírsavak, valamint 25 különböző vitamin és ásványi anyagok felhasználásával készült. A rostok serkentik a hasznos baktériumok növekedését a vastagbélben, így a Zinzino fehérje bélflóránk helyreállításában is segít. Fogyás és súlytartás esetén napi egy vagy két étkezést érdemes a LeanShake-kel helyettesíteni.

Izomépítés és a LeanShake

Amennyiben izomépítés a cél, a rendszeres mozgás és a LeanSheak fogyasztása együttesen hozhatja meg a várt eredményt. Edzés során a fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez, a különféle vitaminok és ásványi anyagok pedig a normál izomműködés fenntartásában játszanak fontos szerepet. A Zinzino fehérje edzés előtt vagy után, egyfajta kiegészítő ételként is fogyasztható. A megfelelő folyadékbevitel, a rendszeres testmozgással együtt járó, egészséges és változatos étrend ettől függetlenül elengedhetetlen része kell, hogy legyen életünknek.