Skip to main content

A Zinzino Balance teszt információt nyújt Önnek az omeg-3 és omega-6 zsírok egyensúlyáról a szervezetében.

A tesztet könnyű elvégezni és kevesebb, mint egy percet vesz igénybe.

Meg tudja csinálni kényelmesen a saját otthonában. Mindössze pár csepp vérre van szükség az ujjbegyéből. A vért rá kell csepegtetni a kártyalapra. Ezután várni kell 10 percet amíg megszárad.

Amikor a teszt kész a személyes Test-ID számot kell csak megőrizni a későbbi azonosítás érdekében, a kártyalapot pedig borítékba tenni és postára adni szükséges.

Az eredményt Magyarországon 20 nap elteltével tudja megnézni a zinzinotest.com oldalon a saját Test-ID számát használva.

A tesztet egy vezető Norvég laboratórium a Vitas AS végzi, mely több éves tapasztalattal rendelkezik a laboratóriumi típusú tesztek elvégzésében. Ez egy új, egyszerűsített módszer a vér zsírsav profiljának elemzésére a zsír kivonása nélkül. A kísérletek során igazolták, hogy ez ugyan olyan pontos, mint a vénából vett vérvizsgálatok.

Ez a legújabb, magas megbízhatóságú technológia a vérben lévő 11 egyedi zsírsav elemzését teszi lehetővé. A tesztek azt mutatják, hogy a szervezetünkben lévő zsírsavak aránya erősen összefügg egészségi állapotunkkal. A felállított profil a zsírbevitelt tükrözi, melyet az étkezés során juttatunk szervezetünkbe. A vizsgálat a lipid szint elemzésére és a sejtmembránok állapotának felmérésére is kiterjed. A sejtmembránok olyan rendkívül fontos élő sejtek, melyek feladata, hogy körül vegye és elkülönítse a sejt belső állományát annak külső környezetétől ugyan akkor kontrollált kapcsolatot teremtsen köztük, valamit más sejtekkel. Ezt az új vizsgálati módszert kifejezetten táplálkozási vizsgálatokra engedélyezték, így a a vérünkben lévő zsírsavak elemzésén keresztül a Zinzino Balance teszt kiválóan alkalmas egészségügyi állapotunk felmérésére.

Teszt elvégzésének menetét ide kattintva videón is megtekintheti.