Skip to main content

Interjú Németh Szabolcs, Zinzino nagykövettel

Bizonyára már Ti is találkoztatok Németh Szabolc Zinzino nagykövettel posztjainkban. Szabolcs nemrég lett a Zinzino magyarországi nagykövete, akire nagyon büszkék vagyunk. Következő blogbejegyzésünkben vele készített interjúnkat olvashatjátok.

Kérlek, mesélj nekünk kicsit az eredményeidről, hogy jobban megismerkedhessenek veled a Zinzino követői.

Mind az elméleti, mind a gyakorlati oldalról igyekszem magam kihívások elé állítani.
Megpróbálom felsorolni a számomra fontosabb szakmai eredményeimet:
● 2011. július – 1. DAN fokozat / Magyar JKA Karate Szövetség
● 2014. Tudományos Diákköri konferencia 1. hely / Nyíregyházi Főiskola Testnevelés– és Sporttudományi Intézet
● 2014. december – 6. kyu fokozat / Judo
● 2015-2018. – Magyar JKA Karate Szövetség válogatott kerettag
● 2015. július – 2. DAN fokozat / Magyar JKA Karate Szövetség
● 2015 – publikáció: XXXII. Országos Tudományos Diákköri konferencia, Testnevelés– és Sporttudományi Szekció – Fittségi és Antropometriai vizsgálatok / PécsiTudományegyetem
● 2018 – publikáció Élet az akadémia után – fiatal labdarúgók utánkövetéses karrier vizsgálata – Magyar Sporttudományi Társaság Szombathely
● Többszörös Karate Magyar – bajnoki 1., 2. és 3. helyezett (kumite – küzdelem) Kétszeres Európa-bajnoki 3. helyezett (kumite – küzdelem)
● 2021 – Szövetségi kapitány / Magyar JKA Karate Szövetség
● 2021 – NEFFISZ Magyar bajnoki 3. helyezett (Masters 30-34)
● 2021 – IF3 Masters Világbajnokság 21. helyezett

Németh Szabolcs Zinzino nagykövet

Németh Szabolcs – Zinzino nagykövet

Rengeteg szép eredménnyel büszkélkedhetsz! Meg tudod fogalmazni, hogy pontosan miért ennyire fontos számodra a sport és a mozgás? Illetve mióta figyelsz oda az étkezésedre és fogyasztasz táplálék-kiegészítőt?

Nagyon sok pozitív hatása van a sportolásnak, amiből a mindennapi életben tudunk profitálni. Minden, amit az életem során elértem, azt a sportnak köszönhetem, hiszen a sportoláson keresztül megtanultam, hogy az eredményekért küzdeni kell és időbe tart mire a befektetett munka megtérül. Egyetemi éveimet megkezdve jöttem rá, hogy a sportolás önmagában kevés ahhoz, hogy egészségesnek érezzem magam, ezért a táplálkozási szokásaimat is megváltoztattam a tanulmányaimban szerzett tudásom alapján. Hamar bebizonyosodott, hogy a minőségi mozgásnak minőségi tápanyagok bevitelével kell párosulnia a hosszú távú eredményesség fenntartásához. Eleinte a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelére szedtem kiegészítőket, majd ezt követően a vitaminok pótlására is elkezdtem odafigyelni.

Milyen életmódot folytattál, mielőtt a Zinzino termékeket elkezdted fogyasztani? Van esetleg olyan összetevő, amit hiányoltál az eddigi táplálék-kiegészítődből?

Élsportolóként mindig is központi szerepet játszott az életemben, hogy milyen szokásokkal tudom az egészségemet és ezáltal a sportsikereimet támogatni. 3 évvel ezelőtt találkoztam a Zinzino termékeivel, és ami azonnal feltűnt, hogy milyen komoly kutatásokra épül a termékek hatóanyagainak összeállítása. Ami kiemeli a többi táplálékkiegészítő cég közül, az a vérteszt. Gondoljunk csak bele… melyik cég biztosít még vértesztet a termékeihez?! A Zinzino mérhetővé tette az egészség fogalmát, hiszen tudjuk, hogy az Omega-6:3 arány milyen fontos szerepet tölt be az egészégünk mutatójaként.

Akkor gondolom, Te is csináltál BalanceTest-et? Mi lett az eredménye?

Természetesen igen, hiszen nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen értékekkel rendelkezem én, aki a saját bevallása szerint egészségesen igyekszik élni. Aztán jött a megdöbbenés: 11:1. Azóta persze ez már a kívánt értékeken belül mozog, de fura volt látni azt, hogy mennyire másként gondoltam az egészségre.

Németh Szabolcs Zinzino nagykövet edzés közbenHogy érzed, befolyásolja a személyes sporteredményeidet a Zinzino termékeinek fogyasztása? Esetleg a hétköznapi életben, általános közérzeteden tapasztaltál valamilyen pozitív változást? Ha igen, mennyi időn belül észlelted a változást a Zinzino termékek fogyasztása után?

Nagyon hamar jöttek a pozitív visszajelzések, pár nap után már észlelhető volt számomra a változás. Például sokkal hamarabb regenerálódtam, javult a közérzetem, energikusabb lettem, terhelhetőbbé váltam, javult az alvásom minősége.

Egyébként küzdöttél bármilyen egészségügyi problémával a Zinzino fogyasztása előtt, ami mondjuk azóta megszűnt?
Szerencsére – tudatosan tettem is ellene -, nem volt semmilyen panaszom korábban sem. Én a saját teljesítőképességem maximumát szerettem volna kihozni magamból, amihez most már bátran ki merem jelenteni, hogy óriási segítségemre van a Zinzino.

Melyik Zinzino termékeket fogyasztod folyamatosan, vagy melyik a személyes kedvenced?

Én a BalanceOil+, LeanShake, Xtend+, Protect+, ZinoBiotic+, Viva+ termékeket fogyasztom és a Skin Serum-ot is használom.

Kiknek ajánlanád leginkább a Zinzino termékeit?

Először is mindenkinek, aki valóban szeretne komolyabban az egészségével foglalkozni. Illetve olyanoknak, akik a rohanó életmódjuk mellett egyszerű szokások beiktatásával szeretnének hatékonyan tenni az egészségükért.

Visszajelzés létrehozása