Skip to main content

A sáfránykivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítménnyel este könnyű az elalvás

A sáfrányt (Crocus Sativus Linnaeus) a tél végi, az elsők között kibukkanó gyönyörű virágként ismerjük. Azt azonban kevesen tudják, hogy nemcsak a szépségért csodálhatjuk meg, hanem kiváló gyógyhatású tulajdonságai miatt is. A görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és antidepresszáns hatásai miatt már az ókorban is használták. A sáfránynak ezenkívül relaxációs és vérnyomáscsökkentő hatása is van, továbbá antioxidáns és remek köhögéscsillapító.

A Zinzino kifejlesztette Viva készítményét, egy olyan sokoldalú étrend-kiegészítőt, amely számos módon javítja hangulatunkat és általános közérzetünket. Enyhíti az általános stresszt, valamint az idegrendszer, az agy, a normál pszichés és mentális funkciók helyes működésének támogatásával javítja a hangulatot.

Affron és a Zinzino Viva

A Zinzino Viva az affron, a Spanyolországból származó prémium minőségű sáfrány szabványosított és szabadalmaztatott kivonatának, valamint ötfajta B-vitaminnak, jódnak és C-vitaminnak a keveréke. Az affront egy olyan csúcstechnológiai eljárással vonják ki, amely elpusztítja a mikrobiológiai szennyeződéseket és javítja a bioaktív összetevők profilját.

Az affron 6 klinikiai vizsgálatban bizonyult hatásosnak és biztonságosnak. A terméken is feltüntetett ajánlott napi adag (2 tabletta) betartása mellett semmilyen mellékhatás nem tapasztalható.

A Zinzino Viva több fronton is segít

A Viva enyhítheti a kimerültséget és a mentális fáradtságot, oldhatja a mindennapi stresszt, elősegíti a jó hangulatot, a pozitív gondolatokat, valamint hozzájárul a zavartalan alváshoz. A sáfrányban lévő bioaktív anyagok továbbá rendkívül jó hatással vannak az idegsejtekre.