Skip to main content

Több kutatás is bebizonyította, hogy az omega-3 zsírsavak pozitív hatást gyakorolnak a szervezetünkre. Ma már arról is sokat olvashatunk, hogy mennyire fontos a megfelelő omega-6:3 arány. A szervezetünkben előforduló gyulladásokat okozhatja a túl sok omega-6 és kevés omega-3, ezért nyilvánvaló, hogy a megfelelő mennyiségű omega-3 bejuttatásáról nekünk kell gondoskodnunk. Ennek egy része a táplálkozásunkkal megoldható (lenne) pl., ha nagyon sok zsíros tengeri halat fogyasztanánk. Valljuk be, hogy ez Közép-Európában nem túl életszerű. És aki ráadásul nem is szereti a halat? Vagy allergiás a diófélékre, amelyek szintén kitűnő omega-3 források? Itt jönnek képbe az étrend-kiegészítők!

A Zinzino Balance termékcsalád

A svéd székhelyű cég Health (egészség) koncepciójának célja, hogy vitaminokat, ásványi anyagokat és fitonutrienseket tartalmazó termékeivel támogassa és erősítse szervezetünk védekező mechanizmusát. A koncepció egyik zászlóshajója a Balance termékcsalád, amelybe elsősorban a cég halolajat, illetve algaolajat tartalmazó termékei tartoznak. Ilyen a BalanceOil többféle ízben elérhető termékei, valamint a BalanceOil kapszula.

Miben más a Zinzino BalanceOil?

A Zinzino BalanceOil termékekre általánosan jellemző, hogy kiváló minőségű, EPA (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav) zsírsavakban gazdag halolaj és speciálisan kiválasztott, polifenolokban gazdag extra szűz olívaolaj és D-vitamin kombinációját tartalmazzák. A BalanceOil Vegan a vegetáriánusok és vegánok számára készült, így a halolaj helyett mikroalgaolajat és echiummagolajat tartalmaz.  Biztonságosan beállítják és szabályozzák az EPA és DHA szinteket, illetve szervezetünk omega-6:3 egyensúlyát. Az omega-6 és omega-3 zsírsavak megfelelő aránya elősegíti az optimális agyműködést, jót tesz a szív-érrendszernek, erősíti az immunrendszert.

A polifenolokról

Erős antioxidáns vegyületek, amelyek számos jótékony hatással rendelkeznek. Nemcsak az üvegbe zárt BalanceOil minőségét, hanem testünk egyensúlyát is óvják. Védik a koszorúereket, az idegrendszert, a májműködést és a keringést is. Gyulladáscsökkentőek, gátolják a vérlemezek összecsapódását és a daganatos sejtek növekedését, továbbá ellenállóak az oxidatív stresszel és a különféle vírusfertőzésekkel szemben.

A D-vitaminról

Szerepet játszik a sejtosztódásban. Gátolhatja a daganatos sejtek képződését. Hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat kialakulásához és fenntartásához, valamint támogatja a normál izomrendszer fenntartását és működését.

Amennyiben Zinzino BalanceOil termékeket fogyasztunk, biztosak lehetünk benne, hogy komplex védelemmel támogatjuk szervezetünk egészséges működését.