Skip to main content

A HANZZ+HEIDII központi elemei a tiszta szépség és az innovatív biotechnológia. Holisztikusan közelíti meg a bőrápolást, így nagyon is tisztában van azzal, hogy az általános egészségi állapot és a jó közérzet milyen fontos szerepet játszik abban, hogy bőrünk egészséges és gyönyörű legyen, amihez viszont az kell, hogy belülről, mélyen tápláljuk.

Mi teszi egyedivé a HANZZ+HEIDII termékcsaládot?

HANZZ+HEIDII egy svájci biotech bőrápolási márka. Az egészségtudatos fogyasztókat célozza meg vegán és tiszta szépségápolási termékekkel, amelyeket a természet ihletett és fejlett növényi őssejt-technológia felhasználásával fejlesztettek ki.

Svájci biotech bőrápolás

A HANZZ+HEIDII a klinikailag igazolt bőrápolás és a svájci biotechnológia felhasználásával hozza ki a természetből a legjobbat. A biotechnológia azt jelenti, hogy a mikroorganizmusok élő sejtjeiben megtalálható leghatásosabb anyagokat hasznosítják és szintetizálják, így számos természetes előnyös tulajdonságukat sikerül elérhetővé tenni. Az eredmény? Magas technológiai szintet jelentő összetevők, amelyek nem csupán tükrözik a természetes összetevők tulajdonságait, hanem a még jobb eredmények elérése érdekében végrehajtott módosítások révén ugyanazokat a természetes hosszú távú hatásokat érik el.

Tiszta szépségápolás

Díjnyertes bőrápolási termékek férfiaknak és nőknek

A HANZZ+HEIDII tiszta szépségápolási termékei számos díjnyertes összetevővel büszkélkedhetnek, amelyek gyengédek, így minden bőrtípus számára megfelelnek, beleértve az érzékeny bőr ápolását is.

A biotech növényi őssejt összetevők – a Majestem™ (havasi gyopár) és a Schneealge (hóalga por) – innovatív bőrápoló tulajdonságaikért kaptak elismerést. A Majestem™ 2016-ban elnyerte a Cosmetics SilverGreen-díjat, a Schneealge pedig 2014-ben az Európai Kozmetikai Innovációs Díjat. Ezek a növényi őssejt összetevők bizonyítottan csökkentik az öregedés jeleit a sejtek DNS-ének védelme, a természetes sejtmegújulás serkentése és javítása, a bőr szerkezetének erősítése, illetve a bőr textúrájának javítása révén (simább és feszesebb lesz a bőr).

2017-ben a HANZZ+HEIDII „InfraGuard” összetevője elnyerte a BSB Innovation-díjat. Ebben megtalálható az astaxanthin – egy innovatív természetes összetevő, a tarafa gyümölcsének kivonata – és a napraforgómag csírájának kivonata. Ez az egyedülálló összetevő a szabad gyökök képződésének megakadályozásával védi a bőrt a mobileszközök és számítógépek képernyői által kibocsátott infravörös és kék fény ellen, megóvja a sejtek DNS-ét, valamint megakadályozza a bőr sűrűségének csökkenését is.

HANZZ+HEIDII tiszta szépség

Természetes szépségápolási termékek, amelyek működnek

HANZZ+HEIDII svájci biotechnológiát használ a természet ihlette tiszta szépségápolási termékek előállításához. Formulájuk mentes az irritáló vagy káros adalékanyagoktól (például nincs benne szilikon, parabén, ásványi olaj, paraffin, stb.), viszont növényi őssejt technológiát használ, beleértve a hóalgát és a havasi gyopárt, valamint egy ránctalanító peptid-komplexet. A további összetevők közé tartoznak a hidratáló komplexek rövid és hosszú láncú hialuronsavakkal, illetve a HANZZ+HEIDII Superior Natural Antioxidant Blend (SNA Blend), egy hatékony sejtvédő antioxidáns-keverék, amely védi a bőrt a környezetszennyezéstől és az infravörös és kék fény okozta oxidatív stressztől.

Felelősséggel előállított termékek

A HANZZ+HEIDII elkötelezett a prémium minőségűcsúcskategóriás bőrápolás mellett, amit úgy biztosít, hogy a termékfejlesztést és a gyártást is felelősségteljesen és természetbarát módon közelíti meg. Tiszta, fenntartható bőrápolási termékeiket azzal a meggyőződéssel fejlesztik, hogy a luxusmárkáknak a fenntarthatóságot be kell építeniük üzleti etikájukba. Ma a környezettudatos vásárlók fenntartható bőrápolási termékeket igényelnek, egy modern márka pedig meg kell feleljen ezeknek az elvárásoknak.

A HANZZ+HEIDII arra törekszik, hogy vásárlói biztosak lehessenek abban, hogy minden termékük ökológiailag kifogástalan, ezáltal a lehető legnagyobb mértékben csökkentve környezeti lábnyomukat. A márka ezt fenntartható biotechnológia és csomagolás alkalmazásával éri el: kizárólag zöld, természetes összetevőket használ, és kizár minden olyan adalékanyagot, amely az emberre és az egész ökoszisztémára nézve káros.

A környezetvédelem a HANZZ+HEIDII termékek teljes életciklusa során elsődleges szempont – a gyártástól a forgalmazáson át a csomagolásig, illetve azon túl is. A HANZZ+HEIDII márka alapja a tiszta, fenntartható bőrápolás iránti mély elkötelezettség.

Vegán bőrápolási termékek

Állatokon nem tesztelt, vegán bőrápolási termékek

Természetesen a HANZZ+HEIDII minden szépségápolási terméke tiszta, vegán, továbbá azokat nem tesztelik állatokon. Míg a természetes kozmetikumokban előfordulnak olyan állati eredetű összetevők, mint a méhviasz, a tej és a méz, a HANZZ+HEIDII lemond minden állati eredetű összetevőről, és helyettük kizárólag növényi olajokat és más növényi alapú összetevőket használ.

Minden természetes, aktív összetevő vegán, amelyeket tudatosan a környezetet szem előtt tartva szereznek be. A HANZZ+HEIDII tiszta szépségápolási termékeit soha nem tesztelik állatokon. Továbbá nem tartalmaznak olyan irritáló anyagokat sem, amelyek feleslegesen terhelik a bőrt vagy a környezetet.

Visszajelzés létrehozása