Skip to main content

Bemutatjuk nektek Halász Bencét, aki szintén Zinzino sportnagyköveteink egyike. Bence már 3 éve fogyasztja a Zinzino termékeit és ő is csatlakozott azoknak a magyar élsportolóknak a táborához, akik a mi táplálék-kiegészítőink mellett tették le a voksukat és ezt büszkén vállalják is. 

Mesélj kicsit sporteredményeidről.

A nemzetközi sporteredményeim 2013-ban kezdődtek, EYOF-on aranyérmet nyertem kalapácsvetés és diszkoszvetésben. 2014-ben az Ifjúsági Olimpián ezüstérmet nyertem, valamint abban az évben korosztályos világcsúcsot is sikerült elérni. 2015-ben már junior (U20) kategóriában versenyeztem, itt egy Európa-bajnokságot nyertem, egy évvel később 2016-ban pedig junior világbajnokságot. 2017-ben ismét korosztályt léptem az utánpótlásba (U23) itt egy Európa-bajnoki ezüst és aranyérmem van. 2018-ban a felnőtt Európa-bajnokságon bronzérmes lettem, 2019-ben a felnőtt világbajnokságon ismét harmadik. A 2022-es Európa-bajnokságon pedig az ezüstérmet sikerült elnyernem.

Hogyan találtál rá a Zinzinora?

A Zinzino termékekre egyik ismerősöm, Ifj. Lengyák György hívta fel a figyelmem.

Volt bármilyen problémád, amire konkrétan alkalmazdtad a Zinzino termékeit? Ha igen, akkor ez a probléma megoldódott a Zinzino fogyasztása óta?

Sosem volt krónikus problémám ami igényelt volna bármilyen táplálékkiegészítést igényelt volna. Viszont amióta a Zinzino termékeket fogyasztom érezhetően kevésbé vagyok fáradt a rendszeres, napi 4-6 órás edzések után, immáron 3 éve a mindennapjaim része a termék.

Melyek a kedvenc termékeid?

A kedvenc Zinzino termékem a Lean Shake, hiszen a fehérje és különböző ásványi anyagok bevitele számomra nagyon fontos, valamint mivel élsportoló vagyok rendszeres doppingellenőrzésen is kötelező részt vennem, és a Zinzinoban bízni tudok, hogy tiszták a termékei, ez nagyon fontos számomra.

Hogyan alkalmazod a Zinzino termékeit?

Nem szoktam igazán semmilyen különleges praktikát alkalmazni arra, hogy szedem a termékeket. De ami rendszeres nálam, hogy a ZinoBioticot reggelente éhgyomorra, a LeanShake-t edzés után közvetlenül és az olajat pedig lefekvés előtt.

Végül, kiknek ajánlanád kifejezetten a Zinzinot és miért?

Mindenkinek, attól függetlenül, hogy sportoló vagy „átlag” ember nagyon bátran ajánlanám a Zinzino-t hiszen elképesztően sokat tud segíteni már csak abban is, hogy az ember fittebbnek érezze magát.
Köszönjük Bencének ezt a rövid kis interjút. Reméljük, hogy a Zinzino a jövőben is hatékonyan fog hozzájárulni ahhoz, hogy energikus legyen, kirobbanó formában edzzen egy olyan termékcsaláddal, ami élsportoló-barát.

Visszajelzés létrehozása